Royal Blue
De Royal Blue is een mooie oude kaas van 14 maanden oud. De kaas heeft mooie grote kristallen en een klein zoetje in de smaak. Voor de liefhebbers van oude kaas onweerstaanbaar!
Ruscello Life
Ruscello Life is een vernieuwend en opvallend product. Deze Tricolore kaas valt op door zijn felle kleuren en is heerlijk pikant van smaak. Prachtig op een kaasplankje of bij de borrel.
Honingklaver
De HoningKlaver kaas is een heerlijke frisse kaas met een soepele, kruidige smaak. Dankzij de frisse groene kruiden op de korst heeft de kaas een mooie uitstraling.
Moulin
De Moulin serie bestaat uit een aantal Hollandse halfharde roodflora kazen. Onder andere fenegriek, trio peper en bospaddenstoel zijn beschikbaar. Daarnaast is ook een heerlijke Chevre rouge beschikbaar.
Bastiaansen
Van kaasmakerij Bastiaansen hebben we onder andere een blauwader met koemelk en een blauwader met geitenmelk beschikbaar. Daarnaast komen ook de Moulin kazen hier vandaan, en hebben we tweetal harde kazen met koriander-fenegriek en basilicum-knoflook.
Bunkerkaas
In de oude munitiebunkers in Daarle, onder een laag van aarde en beton, rijpt deTwentse bunkerkaas. Deze kazen zijn heerlijk pikant en een tikkeltje zoet van smaak. Verkrijgbaar in zowel een koemelk als een geitenmelk variant.
Sedurre
Sedurre is het Italiaans voor verleiding. Deze boerderijkaas wordt gemaakt met Italiaanse kruidenmelange en een vleugje truffel. Ontzettend lekker!
BGO Slow Food
De BGO (Boeren Goudse Oplegkaas) is een rauwmelkse boerenkaas van minimaal twee jaar gerijpt. De kaas wordt gemaakt op twee geselecteerde boerderijen in Nederland en is opgenomen in de Ark van Smaak van Slow Food.
Romero
De boeren Romero kaas wordt gemaakt door boer Verweij uit IJsselstein. Deze rauwmelkse specialiteit is een jaar oud en wordt gerijpt met rozemarijn aan de korst.
Tynjetaler
De Tynjetaler kaas wordt ook wel de Hollandse Emmentaler genoemd. Deze Friese kaas uit het gelijknamige plaatsje wordt gemaakt van onbehandelde melk en heeft mooie grote gaten. De kaas heeft een zoete, nootachtige smaak.
Truffelkaas
De boerderij truffelkaas wordt gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. Voor de bereiding wordt alleen gebruik gemaakt van Italiaanse zwarte truffels. De verse koemelk gecombineerd met deze zwarte truffel zorgen voor een heerlijke combinatie.
Friese Nagelkaas
De Friese nagelkaas (of ook wel Friese kanter) is een product wat al decennialang op traditionele wijze gemaakt wordt. Het zuivel is ietwat droog en korrelig, maar rijk van smaak. Verkrijgbaar in leeftijden van jong belegen t/m overjarig.